Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantiewoning La Conciergerie Baronville Namen voor 9 personen. Een vier sterren vakantiewoning met zwembad in de regio Dinant Han en Chimay. Landelijk gelegen in de plaats Beauraing niet geheel vrijstaand met 4 slaapkamers. Maximaal 1 huisdier toegestaan.

Ideaal vakantie adres voor twee gezinnen heerlijk genieten van het zwembad en de tuin. Een lekker glaasje drinken op het terras na een heerlijke wandeling door de omgeving. De vier slaapkamers zijn authentiek ingericht en beschikken allemaal over een wastafel en een douche of bad.

En een apart toilet is ook aanwezig. De zeer comfortabele woonkamer beschikt over een goed ingerichte keuken met een mooie tv en WiFi. In de streek kunt u de nabij gelegen stad Beauraing bezoeken of naar Dinant en Bouillon, er zijn zeker ook veel wandelmogelijkheden!

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Buiten zwembad
  • Prive zwembad
  • Toiletten
  • TV
  • WiFi

Regio Namen

Regio Namen

Veel bezienswaardigheden en leuk dorpjes in deze provincie om te bezoeken te winkelen of een terassje te pakken. In Namen zelf vind u voldoende bezienswaardigheden van kleine barretjes tot eet tentjes. In de omgeving van deze Maasvallei vindt u de zeer levendige stad Dinant.

De citadel is een van de vele bezienswaardigheden met een mooi uitzicht. U kunt ook mooie boot tochtjes op de Maas maken en bezoek u ook de abdij van Leffe! Tussen Dinant en Namen ligt dan opnieuw een heel mooi stukje Ardennen. Bezoek het kasteel en de tuinen van Freyr, de brouwerij du bocq en de tuinen van Annevoie en vergeet niet de Abdij van Maredsous waar kaas en bier wordt gemaakt.

De railbike met een fiets over de treinrails dwars door de natuur is een belevenis voor jong en oud!

Sport & natuur

Sport & natuurVerschillende vormen van sportief bezig zijn in de regio Namen.
Read more