Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantie villa Malmedy-Beverce Voor 24 personen met 6 slaapkamers. Met vier sterren en een gastwaardering van 9.3 en huisdieren zijn niet toegestaan. Luik Spa Malmedy en Stavelot in de omgeving Hoge Venen Ardennen. De landelijke vrijstaande vakantie villa ligt in de Plaats Bevercé (Malmedy)

Het gehucht Bevercé ligt 9 km ten noordoosten van Stavelot. Het gezellige plaatsje met winkels Malmédy ligt op slechts 6 km. Een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van wandelingen in de Ardennen. Het is echt een villa van de toekomst en zal zeker aan ieders behoefte voldoen. Zo is de inrichting modern en zeer compleet.

U kunt ook heerlijk relaxen in de sauna en het bubbelbad om vervolgens te kunnen genieten van een film in de filmzaal of een drankje in de bar. Om de conditie op peil te houden kunt u gebruik maken van fitnessapparatuur. In de speelruimte staat een biljart en een tafelvoetbal. Alle slaapkamers zijn bovendien voorzien van een douche met toilet. De tuin met tuinmeubelen is deels gemeenschappelijk met de andere woning.

U heeft de beschikking over tuinmeubelen en een barbecue. De gehele villa ook de 1ste etage is toegankelijk voor gehandicapten. De villa word nier aan groepen feestende jongeren verhuurt. Geen geluidsoverlast na 22.00 uur.

Deze accommodatie is naast accommodatie villa du parc voor 18 personen

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Bioscoop
  • Private bathroom
  • Sauna
  • SPA
  • Toiletten
  • TV

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more