Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Bijzonder Vakantiehuis in Vielsalm Ardennen voor 28 personen, vijf sterren en het cijfer 9.1 van voorgaande vakantie groepen voor deze zeer fraaie locatie. In de regio van Regio Luxemburg Ardennen Durbuy La Roche en Bastogne. Max. twee huisdieren zijn welkom.

Direct tegenover een meer vind u dit luxe vakantiehuis dat, zeker ideaal gelegen is voor natuur mensen wandelaars en sportievelingen. De vakantie villa is zeer mooi afgewerkt en heeft diverse wellness voorzieningen zoals, een sauna jacuzzi en turks stoombad en de grote haard voor de ultieme sfeer.

Aan de rand van het pittoreske vielsalm op 400m van een vakantiepark met meerdere faciliteiten. U loopt zo de bossen in om heerlijk te ontspannen en heerlijke wandelingen te maken. Het vakantiehuis beschikt ook over een mooie vergaderzaal waar 120 mensen in kunnen. En de Brasserie & Restaurant les Contes de Salme is in de buurt.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Regio Luxemburg

Regio Luxemburg

Zeer charmante dorpjes, historische kastelen en een landschap waar u niet genoeg van krijgt. De Belgische provincie Luxemburg heeft een diversiteit aan landschappen, van zeer ruig met hoge rotsen tot licht glooiende gebieden. Neem bijvoorbeeld de stad Bouillon met het kasteel van Godfried dat uitkijkt over de stad en de rivier de Semois.

In La Roche vind u ook een historische kasteel en in Bastogne, musea over het Ardens offensief. Leuk om te bezoeken zijn de grotten van Hotton het avonturen park Chlorophylle. Een dagje Luxemburg bezoeken waar er volop winkeltjes en terrasjes zijn te vinden.


Read more