Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Villa op rustig vakantiepark Boussu Lez Walcourt Ardennen voor 8 personen. Met vijf sterren en een goede gastwaardering van een dikke 7. In de provincie henegouwen direct aan het meer met de plaatsen Dinant Han en Couvain in de buurt.

Deze nieuwe vrijstaande villa heeft 4 slaapkamers en er mogen max twee huisdieren mee. Direct vanuit het vakantiepark kunt u een mooie wandeling maken langs het meer ideaal voor met de hondDeze omgeving is het grootste watergebied van geheel Belgie alle watersporten zijn mogelijk zoals jetski, waterskiën, zwemmen, waterfietsen, surfen en zeilen.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Sauna
  • Toiletten
  • TV
  • Verwarming

Regio Henegouwen

Regio Henegouwen

Deze streek in de Ardennen is iets minder bekend bij de vakantiegangers maar is zeker in opmars, door de vakantiehuizen om de meren van Virelles en Eau d’Heure. De bijzondere meren worden omringd door de bossen van henegouwen voor de wandelaars en fietsers is dit een belevenis opzich.

Ontdek dit gebied rij van dorp naar dorp en u vind al snel een bezienswaardigheid een, museum met oude treinen of een vlindertuin, maak uw eigen avontuur. Op culinair gebied heeft elk restaurant een specialiteit.
Sportief bezig zijn spreekt voor zich de omgeving is klaar om bewegend bezig te zijn. De streek heeft ook oude tradities die door de bewoners gerespecteerd worden.

In het verleden heeft de werkgelegenheid te lijden gehad door de sluiting van, de steenkool mijnen en fabrieken. De historie komt u vooral tegen in de verschillende musea en informatie centrums. Henegouwen zeker een streek om te ontdekken voor korte of langere periode.


Read more