Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Luxe Villa in Barvaux Durbuy La Roche Bastogne voor 8 personen. Vijf sterren accommodatie en een waardering van 8.7, landelijk en vrijstaand gelegen in de Ardennen. Met vier slaapkamers huisdieren en roken niet toegestaan. Direct aan de golfbaan (Golf de Durbuy) vind u deze villa Golf Art die stijlvol ingericht is.

Met hole nr 9 voor de villa en de bossen er om heen een bijzonder plekje. De luxe uitstraling en de inrichting zijn volledig met de apparatuur voor beeld en geluid. De sauna staat tot uw beschikking om even het hoofd leeg te maken en volledig tot rust te komen. Voor de culinaire hoogstandjes buiten de deur is er een BBQ geplaatst. Veel sporten kunnen in de directe omgeving beoefend worden, kanoën fietsen mountainbiking quad rijden wandelen. En Durbuy daar wandelt u zo naar toe vanuit de villa.

Oppervlakte van de villa is 240m².

Enkele voorzieningen sauna Tv DVD-speler stereo-installatie bar
fornuis (keramisch) combimagnetron afwasmachine projectiescherm flip-over
beamer verwarming terras tuin tuinmeubilair BBQ jeu de boules baan.

Parterre met hal en toilet
Woonkamer met satelliet tv een hout kachel de keuken met een oven afwasmachine
koel-/vriescombinatie. toilet
Op de 1e etage 3x slaapkamer 2x 1-pers. bed badkamer douche 2x wastafel toilet
Souterrain keuken koel-/vriescombinatie slaapkamer 2x 1-pers. bed badkamer douche wastafel
toilet relaxruimte met sauna.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Sauna
  • Toiletten
  • TV

Regio Luxemburg

Regio Luxemburg

Zeer charmante dorpjes, historische kastelen en een landschap waar u niet genoeg van krijgt. De Belgische provincie Luxemburg heeft een diversiteit aan landschappen, van zeer ruig met hoge rotsen tot licht glooiende gebieden. Neem bijvoorbeeld de stad Bouillon met het kasteel van Godfried dat uitkijkt over de stad en de rivier de Semois.

In La Roche vind u ook een historische kasteel en in Bastogne, musea over het Ardens offensief. Leuk om te bezoeken zijn de grotten van Hotton het avonturen park Chlorophylle. Een dagje Luxemburg bezoeken waar er volop winkeltjes en terrasjes zijn te vinden.


Read more