Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantiehuis in Rochefort-Humain Ardennen voor 13 personen. Met drie sterren een prima verblijf en een cijfer 9.4 van voorgaande vakantiegangers. In de regio Ardennen Durbuy La Roche Bastogne plaats is Humain. (Marche-en-Famenne)

Zeer Landelijk gelegen aan een doodlopend weggetje en vrijstaand met 5 slaapkamers en maximaal 2 huisdieren Op circa 7 km afstand is er het kleine gehucht Humain maar wel met een kasteeltje en een meertje. Leuk om een wandeling naar toe te maken of een van de andere mooie wandelingen in de buurt.

Deze bijzondere gîte is in alle opzichten volledig gerenoveerd door de eigenaren zelf. Ook bij slecht weer kunt u zich zeker binnen vermaken met diverse literatuur en spelletjes, in de zomer komt de airconditioning in de woonkamer goed van pas. De goed ingerichte tuin is geheel omheind en het uitzicht is zeker de moeite waard.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • TV

Regio Luxemburg

Regio Luxemburg

Zeer charmante dorpjes, historische kastelen en een landschap waar u niet genoeg van krijgt. De Belgische provincie Luxemburg heeft een diversiteit aan landschappen, van zeer ruig met hoge rotsen tot licht glooiende gebieden. Neem bijvoorbeeld de stad Bouillon met het kasteel van Godfried dat uitkijkt over de stad en de rivier de Semois.

In La Roche vind u ook een historische kasteel en in Bastogne, musea over het Ardens offensief. Leuk om te bezoeken zijn de grotten van Hotton het avonturen park Chlorophylle. Een dagje Luxemburg bezoeken waar er volop winkeltjes en terrasjes zijn te vinden.


Read more