Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Deze vrijstaande villa voor 18 personen heeft 9 slaapkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken ook niet. Robertville bevind zich 49 km. ten noordoosten van de plaats Luik. Aan de rand van Robertville op circa 500 m. van het bekende meer van Robertville, ligt deze unieke villa. Naast de vrijstaande villa starten direct mooie wandelpaden rond het meer, naar de Warche-vallei en het kasteel Reinhardstein.

De villa is veelzijdig met een volledige en zeer complete luxe inrichting. Er is zelfs een bioscoop met beamer en dolby surround waar u kunt genieten van een film, inclusief computeraansluiting. In het souterrain bevindt zich een bar met een stereo-installatie en biertap,hier kunt u ook biljarten.

De kinderen kunnen zich zowel binnen als buiten prima vermaken. U kunt zelfs vanuit de keuken door middel van een camera een, oogje in het zeil houden in de ingerichte kinderspeelkamer. De negen slaapkamers hebben allen een badkamer, waarvan enkele met bubbelbad. Vanuit de keuken heeft u een schitterend uitzicht op de 3500 m grote tuin die uit twee niveaus bestaat, die zijn verbonden door een veilige trap.

In de tuin kunt op het terras met tuinmeubelen heerlijk genieten van de omgeving. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Bioscoop
  • Private bathroom
  • Sauna
  • TV

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more