Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Deze cottage staat in Anseremme omgeving van Dinant en is voor 8 personen een prima vakantiewoning met vier sterren en een gastwaardering van 9.4. Met drie slaapkamers fraai gerestaureerd en smaakvol ingericht. Max 1 huisdier toegestaan en vier mountainbike fietsen staan tot u beschikking.

Les Matins Clairs is een aangename vakantiewoning, het huis is van alle gemakken voorzien en het ontvangst is zeer hartelijk. Het huis ligt tussen de rivieren de Maas en de Lesse. Aan de voorzijde van het vakantiehuis loopt een weg die je naar diverse bezienswaardigheden en sportieve mogelijkheden leidt. Je kunt hier bijvoorbeeld bergbeklimmen (Freyr) en mountainbiken.

De Lesse leent zich prima voor een tocht per kanoe (Anseremme) en ook de Maas (Dinant) lokt met diverse watersporten. De omgeving biedt verder leuke boottochtjes, uitstapjes naar de Citadel, diverse musea, kastelen, kloosters en grotten.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • TV

Regio Namen

Regio Namen

Veel bezienswaardigheden en leuk dorpjes in deze provincie om te bezoeken te winkelen of een terassje te pakken. In Namen zelf vind u voldoende bezienswaardigheden van kleine barretjes tot eet tentjes. In de omgeving van deze Maasvallei vindt u de zeer levendige stad Dinant.

De citadel is een van de vele bezienswaardigheden met een mooi uitzicht. U kunt ook mooie boot tochtjes op de Maas maken en bezoek u ook de abdij van Leffe! Tussen Dinant en Namen ligt dan opnieuw een heel mooi stukje Ardennen. Bezoek het kasteel en de tuinen van Freyr, de brouwerij du bocq en de tuinen van Annevoie en vergeet niet de Abdij van Maredsous waar kaas en bier wordt gemaakt.

De railbike met een fiets over de treinrails dwars door de natuur is een belevenis voor jong en oud!

Sport & natuur

Sport & natuurVerschillende vormen van sportief bezig zijn in de regio Namen.
Read more