Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Western Cottage in Chaudfontaine ingericht voor 8 personen In de regio Luik Spa Malmedy en Stavelot. Met 4 slaapkamers een ruime plek in de Ardennen om op een speciale western look de Ardennen te beleven. Kom en maak het wilde westen mee in uw verblijf in de Ardennen in het bekende kuuroord Chaudfontaine.
De tijden gaan even terug naar de cowboys en cowgirls style en dat op nog geen 10 km vanaf luik. De western cottage is een onderdeel van een klein complex waar de western gebouwen zijn nagebouwd. Op de beneden verdieping zijn 2 grote slaapkamers en op de verdieping 2 studio’s met een keuken en salon hoek. Door de indeling behoud u uw volledige privacy en kunt u toch tijdens de maaltijd of ’s avonds in een
van de salons samen tijd doorbrengen.

Een ritje op een paard is mogelijk (op verzoek). Maar op een stalen ros de mooie omgeving verkennen is ook leuk. Op de rest van het landgoed worden evenementen georganiseerd en met name een voorstelling op zondag! Een paarden, goochel of westernshow om puur amusement met vrienden of familie te beleven!

De zondagsvoorstelling is een extraatje (circa 7 euro per persoon).
Oppervlakte western huis is 250 m²
De parterre met ingang 2x slaapkamer met badkamer 2pers. bed bubbelbad wastafel toilet balkon
kinderbed kinderstoel Op de 1e etage woonkamer TV (kabel) 2x kitchenette oven magnetron
afwasmachine slaapkamer 2pers. bed slaapkamer 2pers. bed of 2×1 pers. Bedden badkamer douche
wastafel toilet badkamer ligbad wastafel toilet 2x balkon
tuin tuinmeubilair BBQ.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Toiletten
  • TV
  • Verwarming

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more